Personal training, maar dan net even anders...

Er kunnen duizend en een redenen zijn om een personal trainer in te schakelen.

Herken je dit?

  • je abonneert je op de sportschool, maar na een paar maanden sponsor je de sportschool alleen nog maar
  • ondanks je inspanningen lukt het niet om je doel te bereiken
  • je wilt afvallen, maar je weet niet zo goed hoe
  • je hebt een blessure (gehad) waardoor sporten nog niet goed gaat of je durft nog niet te gaan sporten
  • je wil graag beginnen met je fittere levensstijl, maar je weet niet hoe. 

Dit zijn maar een paar voorbeelden. Personal training kan dan uitkomst bieden. Het hoeft geen langdurig traject te zijn. Het kan je ook op gang helpen, zodat je er daarna zelf lekker verder mee kunt gaan.

Personal training heeft aardig wat voordelen..........alle aandacht voor jou, effectief, efficiënt, professioneel, resultaatgericht, gemotiveerd, stok achter de deur, gezelligheid en vertrouwen. Vertrouwen dat je gaat bereiken wat je wilt bereiken. 
  

Werkwijze  

Als eerste maak ik graag kennis en wil ik graag weten waarom jij een personal trainer wilt, wat je wilt bereiken, waarom het je misschien niet eerder is gelukt en hoe je het hoopt te bereiken.                    
Als we besluiten om samen aan de slag te gaan dan volgt er een intake op papier en fysiek. De beginmetingen worden gedaan en we stellen een plan op. 

Iedere sessie ga ik mijn best doen om jou het beste uit jezelf te laten halen ook als het even niet zo lekker gaat. Zodat je tevreden bent en trots op je zelf kunt zijn. Daar is tenslotte een personal trainer voor!

Vanzelfsprekend evalueren we hoe het gaat, zullen er tussentijdse metingen zijn en wordt het plan van aanpak zonodig bijgesteld.