Personal training, maar dan net even anders...

Yvonne Schippers Personal Training wordt gerund door een enthousiaste, energieke personal trainer, ik dus..........

Nog niet eens zo heel lang geleden werd er bij personal training vooral aan "the rich and famous" gedacht. Maar die tijden zijn voorbij. Personal training is er voor iedereen. 

Door personal training verspil je geen tijd en moeite. Doelgericht, resultaatgericht, betrokken, inspirerend, gezellig en net even anders...... Dat kenmerkt Yvonne Schippers Personal Training.

De combinatie personal trainer en fysiotherapie is goud waard. Ik zorg voor deskundige, veilige, doelgerichte en verantwoorde trainingen en dat is wat wat telt natuurlijk!

Ik kan jou helpen met jouw persoonlijke doelstellingen. En die kunnen zeer uiteenlopend zijn. Afvallen, aankomen, spiermassa vergroten, conditie verbeteren, een fittere levensstijl willen, een duwtje in de goede (sport)richting nodig hebben, na een blessure het sporten weer voorzichtig willen oppakken of lekker een keer die x-aantal km's willen hardlopen....

You name it en Yvonne Schippers Personal Training heeft het.

Ook combineer ik mijn kennis mbt. de kinderfysiotherapie met personal training. De kennis en kunde met betrekking tot het opgroeiende en zich ontwikkelende kind(erlichaam) en sport/training/blessures is groot.

Dus bij mij is ook de jonge sporter in goede handen voor (herstel)trainingen, begeleiding  bij blessures, advies mbt. sporthervatting en specifieke training (bv. voor coördinatie, stabiliteit, behendigheid of coretraining). 

Yvonne Schippers Personal Training heeft een eigen trainingsruimte in Etten-Leur, waar er allerlei faciliteiten zijn om goed te kunnen trainen. 

Maar de trainingen kunnen ook aan huis worden gegeven. Groot voordeel: zodra de deur open is, is er geen ontsnappen meer aan....... 

Na het trainen binnens- of buitenshuis stap je lekker onder je eigen douche en daarna lekker op je eigen bank. Heerlijk toch!