Personal training, maar dan net even anders...

Het menselijk lichaam in relatie tot gezondheid en beweging heeft altijd al mijn interesse gehad. Vandaar dat ik in het begin van "the nineties" fysiotherapie ben gaan studeren. Na het afronden van deze studie ben ik mij gaan specialiseren tot kinderfysiotherapeut. Van jong tot oud....... ik geloof in de helende werking van bewegen. 



Sporten doe ik graag en veel. Ik was een trouwe bezoeker van allerlei verschillende groepslessen op de sportschool. Maar ik wilde graag wat "meer" met het sporten gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan...... Ik heb m'n certificaten behaald voor verschillende groepslesprogramma's van Les Mills en ben les gaan geven. Dit doe ik nu al heel wat jaren. Ondertussen heb ik nog veel meer gedaan, waaronder het geven van trainingen aan kinderen met overgewicht, HIIT training (High Intensity Interval Training) en training aan mensen met rugklachten. 

Ik vind het geweldig om mensen te helpen hun doelstellingen te realiseren. En juist met dat laatste wilde ik meer gaan doen. Vandaar mijn keuze om als personal trainer te gaan werken. Een keuze waar ik absoluut geen spijt van heb. 

In mijn vrije tijd ben ik ook veel bezig met sport. Ik ben een fanatieke hardloper. Na een hoop 10 km's en halve marathons, heb ik inmiddels ook 3 marathons gelopen (Etten-Leur, New York en Berlijn). In 2020 stonden de marathons van Rotterdam en Chicago op de planning, maar die zijn vanwege COVID-19 helaas niet doorgegaan. 
Rotterdam staat nu gepland in april 2022 en hopelijk kan ik dan m'n 4e marathon lopen.